Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce pazari konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz yek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe oranlı şekilde planlanır. Ardından itfaiye onayını alarak imalat hizmetlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz güvenilen bir meydan yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı selen alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Şirketimiz talebi onaylama yazar el işi koyabilir veya lazımçesini açıklayarak talebi yazgılı usulle reddedebilir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru katman alanı 150 metrekare’den lüks ve takkadak aşkın yamaçı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten çokça olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni bünyelması mecburi kılınmıştır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Şirketimiz talebi ikrar edip el işi koyabilir veya gerekçesini açıklayarak talebi tasarlı usulle reddedebilir.

Bunun kucakin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta Yangın Çıkış Kapısı allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page